Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο – «Αυτό που είπα ήταν λάθος μου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ και εκεί τον συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. 

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 βρήκε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σχετική του δήλωση, ζητώντας μάλιστα δημόσια συγγνώμη από τον γνωστό σεφ.

«Καλά κάνετε και μου το ρωτάτε αυτό για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Όταν το διάβασα στην εφημερίδα ότι θα παρουσιάσει τη Φάρμα, δεν μου άρεσε. Μου φάνηκε λίγο περίεργο ότι ένας σεφ θα παρουσιάσει τη Φάρμα, ίσως γιατί την έχω παρουσιάσει και ξέρω τις δυσκολίες των ριάλιτι παιχνιδιών», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν έχουμε μιλήσει, ξέρω μόνο ότι είναι ένας εξαιρετικός σεφ. Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου, ούτε συνέντευξη του έχω πάρει. Θέλω όμως να του ζητήσω συγγνώμη, γιατί λέω: γιατί εγώ τώρα να βγάλω αυτή τη σκέψη; Από την άλλη, βέβαια, κάνω ραδιόφωνο και εκεί λέω αυτό που νιώθω. Γιατί όμως τον στεναχώρησα αυτόν τον άνθρωπο; Γιατί τον κρίνεις πριν τον δεις; Γιατί κάνεις αυτό που δεν γουστάρεις; Μπορεί ο άνθρωπος να βγει και να είναι καταπληκτικός. Να τον δούμε πρώτα και μετά να πούμε ναι ή όχι. Αυτό που είπα εγώ ήταν λάθος μου», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»

Read More

And More