Γρηγόρης Αρναούτογλου is back! Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες του…

Ε ναι ,λοιπόν, Γρηγόρης Αρναούτογλου is back!!! Ε ναι ,λοιπόν, από εκεί που οι Αντεννικοί τον είχαν καθίσει στο… πάγκο, – γιατί μάλλον δεν ταίριαζε με την… αισθητική τους και με την brand-new τηλεοπτική φιλοσοφία τους -, έτσι ξαφνικά τον θυμήθηκαν και πάλι και μάλιστα; Δεν κρατιούνται!

Τώρα σου λέει βιάζονται για να αναλάβει δράση ο Γρηγόρης. Για τέτοια… ψυχραιμία και για τέτοια επαγγελματική στρατηγική μιλάμε…

Ο Γρηγόρης φυσικά, σαν καλός στρατιώτης, γι ΄ακόμα μία φορά έχει σηκώσει μανίκια και δουλεύει σκληρά για την πρεμιέρα του “The 2 night show”, το οποίο πιθανότατα στις 26 Νοεμβρίου θα είναι στον αέρα, αν και μπορεί η πρεμιέρα του να μετατεθεί και για την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη.

Και μπορεί η εκπομπή να ετοιμάζεται πυρετωδώς, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα δεν έχει “κλειδώσει” οριστικά, το ποιες μέρες ή μάλλον… νύχτες, θα παίζει. Ο προγραμματισμός λέει ότι το late night του παρουσιαστή θα μεταδίδεται είτε Δευτέρα και Τρίτη, ή Τρίτη και Τετάρτη.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε και σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο “Πρωινό”, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έχει δίπλα τους «The Wixers»: Φάνη Λαμπρόπουλο, Θανάση Πασσά και Νικόλα Ράπτη.

Read More

And More