Site icon TLIFE

Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά Γιώργου Λιάγκα: «Αγενέστατο το γεγονός ότι συνέχισε και την επόμενη μέρα να μιλάει… σχεδόν τραγικό»

Για τον έντονο διάλογο που είχαν On air με τον Γιώργο Λιάγκα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του «Πρωινού» επανέφερε το θέμα της διαφωνίας τους στην εκπομπή του και την επόμενη μέρα, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χαρακτήρισε αγενέστατη τη στάση του Γιώργου Λιάγκα που επανέφερε το θέμα και την επόμενη μέρα στην εκπομπή του, ενώ η συζήτησή τους είχε λήξει λίγες ώρες πριν.

«Δε θέλω να το συνεχίσω. Μου στείλανε πάρα πολλοί ακροατές μηνύματα γι’ αυτό το θέμα. Δε θέλω να το συνεχίσω για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Και αυτό που συνέβη την επόμενη μέρα, που κλείσαμε το τηλέφωνο… δεν το είδα όλο το βίντεο, είδα μόνο την αρχή που είπε ότι επειδή ήμουν καλεσμένος, πρέπει να είμαστε ευγενείς στους καλεσμένους.

Τι άσχετο πράγμα είναι αυτό; Κάναμε διάλογο. Δεν ήμουν καλεσμένος. Εγώ πήρα τηλέφωνο και προς τιμήν τους δέχτηκαν να βγω στον αέρα, θα μπορούσαν να αρνηθούν. Βγήκα, μιλήσαμε, πολύ ωραία, ευγενικά και ο καθένας είπε αυτό που πίστευε. Όταν τελειώνει μια τέτοια συζήτηση, δε τη συνεχίζεις μόνος σου. Κι εγώ έχω μικρόφωνο και μπορώ  να λέω ό,τι θέλω. Ό,τι έχω να πω όμως, το λέω εκείνη την στιγμή, Τελειώνει η κουβέντα, μετά δε τη συνεχίζω μόνος μου.

Άρα, η φράση ότι το έκανε από ευγένεια, είναι το αντίθετο. Ήταν αγενέστατο, για να μην πω κάτι άλλο, το ότι την επόμενη μέρα βγαίνεις και συνεχίζεις να μιλάς, ενώ είχες τον άνθρωπο που ήθελες να τα πεις λίγες ώρες πριν στο τηλέφωνο για να συζητήσετε….Δε θα το έκανα ποτέ αυτό…Σχεδόν τραγικό» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Θυμίζουμε ότι οι δυο παρουσιαστές λίγες ημέρες πριν είχαν έναν έντονο on air διάλογο μετά από τηλεφωνική παρέμβαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Πρωινό, για το θέμα του περιεχομένου των πρωινών εκπομπών, της ψυχαγωγίας αλλά και το πώς το youtube «απειλεί» την τηλεόραση. (δες εδώ τον διάλογο των δυο αντρών)

Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στο θέμα μέσα από την εκπομπή του λέγοντας: «Και να πω και κάτι, γιατί το ‘χω από χθες μέσα μου. Όταν φιλοξενείς έναν άνθρωπο, οφείλεις να ‘σαι ευγενικός. Και χθες που φιλοξένησα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εγώ κατανοώ απόλυτα τη θέση του. Και τη σέβομαι απόλυτα. Αυτή την τηλεόραση που μπορεί να κάνει, αυτή την τηλεόραση κάνει.

Ο καθένας αυτό που μπορεί, το κάνει. Και αυτό που κάνει, το κάνει εξαιρετικά. Ίσως καλύτερα από τον καθένα μας, που το έχουμε κάνει κι εμείς, εννοώ την ψυχαγωγία, για να μην παρεξηγηθώ. Όμως, όπως ο Γρηγόρης μαυρίζει η καρδιά του όταν παίζει ένα τέτοιο θέμα και μετά από μία ώρα δεν μπορείς να πας στον γάμο της Δανάης Μπάρκα, εμένα θα μαύριζε η καρδιά μου, όταν δημοσιογραφικά – γιατί είμαι δημοσιογράφος και αυτό δεν το απεμπολώ – ερχόμουν εδώ σήμερα και ξεκινούσα με τον γάμο της Δανάης Μπάρκα και δεν ξεκινούσα με τη γυναικοκτονία. Για να το τελειώνουμε το θέμα αυτό.

Γιατί φεύγοντας από την τηλεόραση, σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, εσείς θα το πείτε αυτό, θέλω να αφήσω ένα αποτύπωμα, με τα λάθη μου, με τα σωστά μου. Και να ‘χω και ένα διακύβευμα. Ότι εγώ σε πέντε κρίσιμα θέματα, είπα μια άποψη σωστή για την ελληνική κοινωνία» (δες εδώ ολόκληρη την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα)

© 2026 tlife.gr