Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μου έκανε μήνυση γιατί με πέρασε για κλέφτη»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Στεφανή, Traction, το απόγευμα της Κυριακής 22/1.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, διηγήθηκε μια αστεία ιστορία από την περίοδο που παρουσίαζε την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος», όταν ένα παππούς τον πέρασε για κλέφτη.

«Θα σε πάω πίσω στο 1998 στον «Όμορφο Κόσμο», τότε οι κάμερες ήταν πολύ διαφορετικές από σήμερα. Βλέπω λοιπόν, έναν παππού στον δρόμο να έρχεται κατά πάνω μου με τις κότες. Πατάω φρένο, ανοίγουμε και οι δύο τις πόρτες απότομα, εγώ και ο καμεραμάν με το μπαζούκας που κρατάει και κατεβαίνουμε. Με το που μας βλέπει και βλέπει την κάμερα, ανεβάζει κατευθείαν τα χέρια ο παππούς και μου λέει δεν έχω τίποτα, μόνο αβγά”.

Του λέω “ρε παππού δεν είμαστε κλέφτες”, τότε μου λέει “πάρε αυτό από εδώ” και εννοούσε την κάμερα. Εγώ όμως, πως να το πάρω αυτό από εκεί, αφού έπρεπε να γράφει. Του λέω δεν μπορώ να το πάρω από εκεί και μου λέει {είδες κλέφτης είσαι}. Κράτησε 3 λεπτά όλη αυτή η συζήτηση, γίνεται εν τέλει το γύρισμα και όλα καλά. Μαθαίνω ότι τρεις μέρες μετά κάποιος του έκλεψε τις κότες και θεώρησε ότι είμαι εγώ και έκανε μήνυση» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Breakfast @ Star.

Read More

And More