Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο ΑΝΤ1, το «Nomads», η Μπάγια και η επιστροφή του late night…

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο ΑΝΤ1, το «Nomads», η Μπάγια και η επιστροφή του late night… | tlife.gr

Τελικά πάντα και παντού υπάρχει ένας… μύθος, μη σου πω λατρεμένη ενίοτε και παραπάνω από ένας!

Σε ότι αφορά στο Γρηγόρη Αρναούτογλου ,λοιπόν, αυτή την εποχή, οι… μύθοι που τον ακολουθούν είναι πολλοί, μιας και το γεγονός ότι οι σχέσεις του με τον ΑΝΤ1 δεν είναι και στη καλύτερή τους φάση, έχει στρέψει επάνω του όλα τα φώτα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Είναι γνωστό και πολυσυζητημένο πια, πως ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά φάουλ του Αμαρουσίου φέτος, είναι η μη αξιοποίηση του Γρηγόρη, – όπως και του Γιώργου Λιάγκα φυσικά… -, μιας και οι Αντεννικοί είπαν να να δώσουν… τόπο στα νιάτα, καθίζοντάς τον «πάγκο»! Τα πρώτα αποτελέσματα δε αυτής της τηλεοπτικής λογικής; Άκρως απογοητευτικά, μη σου πω κι άκρως καταστροφικά, αν σκεφτώ για παράδειγμα ότι χθες το «Nomads» κινήθηκε γύρω στο 12,0%!

Στο πλαίσιο αυτό, η φημολογία γύρω από τον Γρηγόρη είναι ασταμάτητη… Μία ,λοιπόν, φήμη που κυκλοφόρησε εσχάτως, είναι ότι ο εν΄λόγω παρουσιαστής σκέφτεται το γεγονός να ετοιμάσει «βαλίτσες» και να αναχωρήσει για Μαδαγασκάρη, προκειμένου να τονωθεί το παιχνίδι, μπας και σωθεί η… «παρτίδα», πριν να είναι αργά.

Και μπορεί η όλη ιδέα ν΄ακούστηκε και να ήταν και ωραία ,όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον γνωστό παρουσιαστή. Με άλλα λόγια, δεν πάει πουθενά-πουθενά εδώ θα μείνει.

Όμως, άκυρη παντελώς είναι και η φήμη που παρουσιάστηκε ξαφνικά μπροστά μας και ήθελε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει κάνει πρόταση συνεργασίας στη Μπάγια Αντωνοπούλου!

Ένα θα σου πω λατρεμένη… ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ… Δηλαδή ότι ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή τα έχει λύσει και τα έχει ρυθμίσει όλα και έφτασε στο σημείο ν΄αναζητήσει τηλεοπτικό ταίρι και το ταίρι αυτό να είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου! Μωρέ και πάλι… ΟΠΩΣΠΗΠΟΤΕ…

Και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους, όχι ούτε αυτή η φήμη σε σχέση με το Γρηγόρη έχει κάποια βάση. Αυτές είναι φήμες που… διαρρέονται αυτές τις ημέρες όλως τυχαίως και είναι προφανώς ευσεβείς πόθοι κάποιων. Και ο νοών νοείτω.

Και συνεχίζω στα του Γρηγόρη και έχω να σου πω, ότι από εκεί που οι Αντεννικοί ήταν ιδιαίτερα φειδωλοί μαζί του, για το… εάν κι εφόσον και πότε και πως θα του «χτυπήσουν το τηλεοπτικό κουδούνι», αίφνης βρίσκονται σου λέει ,ήδη, στο… πλατύσκαλο κι έχουν αρχίσει να συζητούν μαζί του, την ενδεχόμενη επιστροφή του στη late night ζώνη του καναλιού!

Γιατί ως γνωστόν, τις πιο πολλές φορές η μαύρη αλήθεια είναι, πως εκτιμάς κάποιον μόνο όταν τον χάσεις ή τον… ξεχάσεις και σου στοιχίσει κομματάκι ακριβά.

Και οι Αντεννικοί θέλησαν να «ξεχάσουν» το Γρηγόρη και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος; Το πληρώνουν ακριβά, πολύ ακριβά…

 

 

READ more