Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Σκέφτηκα ότι η συμπεριφορά μου μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους»

Καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η γνωστή ηθοποιός – ραδιοφωνική παραγωγός με αφορμή την επικαιρότητα και όσα συμβαίνουν γύρω μας, ξέσπασε κάνοντας το δικό της σχόλιο, ενώ αντέστρεψε τους ρόλους στο πλατό, ρωτώντας τον παρουσιαστή για τα δικά του λάθη και συμπεριφορές που πιθανόν να έχει μετανιώσει.

«Κάποιες φορές μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι, με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες που δεν είναι πολύ ωραίες, μου φαίνονται αφόρητα αυτά που κάνουν οι άνθρωποι, φαντάζομαι αφόρητη είμαι και εγώ. Δεν το λέω δηλαδή για να φανώ καλή», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε η Μαρία Κωνσταντάκη «Υπάρχει κάποιος που είναι απόλυτα καλός ή απόλυτα κακός; Και εσύ έχεις πειράξει άνθρωπο Γρηγόρη, χωρίς να το θέλεις (…) Μεγαλώνοντας όμως είναι ωραίο να παραδέχεσαι τα λάθη σου και τους χειρισμούς σου. Τι να λέμε, ότι τα κάναμε όλα τέλεια:» πρόσθεσε με τον Γρηγόρη Αρναουτογλου να της απαντά.

Από τη σειρά του ο παρουσιαστής του ANT1 παραδέχτηκε: «Σκέφτηκα κάποια στιγμή ότι η συμπεριφορά μου μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους, που εγώ εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει αυτό το πράγμα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show.

Read More

And More