Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Στο Ελλάδα έχεις ταλέντο έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και η δημοσιογράφος, Κωνσταντίνα Μαύρου.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή, για την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ο “Όμορφος κόσμος” μου είναι ο κόσμος. Όλα καλά πήγαν με τα γυρίσματα της νέας εκπομπής. Εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε προς τα έξω όσο γίνεται τη χαρά, το κέφι, τη διάθεση και το αποτέλεσμα θα φανεί. Είναι λίγα τα επεισόδια. Θα είναι ή 8 ή 12. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για την Ελεονώρα Μελέτη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε: «Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου. Όταν είσαι αξιοπρεπής, ειλικρινής και ζητάς οτιδήποτε ζητήσεις, αν ο κόσμος νιώθει ότι μπορεί να σε στηρίξει θα το κάνει. Δεν είμαι ικανός να σχολιάσω κανέναν. Γι’ αυτό και στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, εγώ να γίνω κριτής».

Για το ενδεχόμενο ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει βραδινή εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε: «Το θέμα των καλεσμένων δεν έχει να κάνει μόνο με τις βραδινές εκπομπές, είναι χρόνιο πρόβλημα, όλων των εκπομπών. Αυτό πάντα υπήρχε».

Read More

And More