Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στο… περίπου η φετινή συνεργασία του με τον ΑΝΤ1!

“Φλου αρτιστίκ”… Σαφέστατα αυτές είναι οι δύο λέξεις που περιγράφουν απόλυτα το πλαίσιο στο οποίο βρίσκεται πλέον η συνεργασία του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του ΑΝΤ1.

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις του Γρηγόρη και των Αντεννικών δεν είναι στη καλύτερή τους φάση, μιας και οι ιθύνοντες ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, αποφάσισαν να καθίσουν τον γνωστό παρουσιαστή στο… “πάγκο”, μιας και “πάγωσαν” τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του “The Wall”, δεν τα βρήκαν για το “Nomads” και απ ΄ότι αποδείχθηκε κι από σήμερα που υπήρξε μία πρώτη συνάντηση του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζη Ποφάντη με τους δημοσιογράφους;

Δεν έχουν τίποτα συγκεκριμένο στο μυαλό τους, στο οποίο “βλέπουν” τον Γρηγόρη! Τέλοιο; Καταπληκτικό…

Πιο συγκεκριμένα ο Τζώρτζης Ποφάντης ανέφερε:

“…Επικοινώνησα με τον Γρηγόρη να το συζητήσουμε. Ο Γρηγόρης επέλεξε να μη φύγει στο εξωτερικό αυτή τη φορά. Επιλέξαμε να επικεντρωθούμε στο αθλητικό κομμάτι. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Μπορεί να επιλέξουμε και ζευγάρι παρουσιαστών.

Δουλεύουμε αρκετά πάνω στο πρότζεκτ και οι προτάσεις που θα δείτε θα σας εκπλήξουν. Θα γυριστεί σε ένα νησί στα βορειοδυτικά του συμπλέγματος της Μαδαγασκάρης”, αποκάλυψε ο κ. Ποφάντης κι έσπευσε να συμπληρώσει:

“Ο Γρηγόρης είναι σημαντικό πρόσωπο για τον ΑΝΤ1, αλλά χρειάζονται κάποια πρότζεκτ για τον ίδιο…”

Με άλλα λόγια; Σε θέλω, με θέλεις, αλλά γι ΄αυτή τη σεζόν δεν… παντρευόμαστε!

Read More

And More