Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα ξαναέκανα πρωινό, κάποιοι παρουσιαστές τους ενδιαφέρει αν θα γραφτούν στα sites ή όχι»

Η Μπέττυ Μαγγίρα και η εκπομπή «I Love Σουκου» βρέθηκαν στο πλατό του «Εκατομμυριούχου» για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Θα ξαναέκανα πρωινό στην τηλεόραση. Γιατί κάνω πρωινό και στο ραδιόφωνο, 13 χρόνια σερί. Δεν μου κάνει διαφορετικό εμένα πλέον η τηλεόραση με το ραδιόφωνο. Αν φανταστείς ότι μπήκαν και κάμερες, οπότε ένα μίνι τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι και το ραδιόφωνο. Θεωρώ ότι είμαι καλύτερος παρουσιαστής στο talk show» απάντησε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Τα περισσότερα πράγματα στην τηλεόραση δεν είναι δημιουργία, αλλά σχολιασμός. Λίγοι είναι αυτοί που μέσα στο 2023 δημιουργούν πράγματα. Η τηλεόραση έχει πέσει σε μία… δεν θα έλεγα κρίση… Δεν πιστεύω ότι η τηλεόραση έχει γίνει αυτοαναφορική. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα sites, κάποιοι παρουσιαστές τους ενδιαφέρει αν θα γραφτούν στα sites ή όχι. Δεν με αφορά, δεν έχω καμιά σχέση με αυτό. Υπάρχει μια ομοιογένεια στο ότι όλοι κάθονται και σχολιάζουν μια εικόνα. Νιώθω ότι υπάρχουν λίγες καινοτομίες στην τηλεόραση το 2023» τόνισε ο παρουσιαστής του ANT1.

Read More

And More