Γρηγόρης Γκουντάρας: Απίστευτη γκάφα στον αποχαιρετισμό του Big Brother

Φινάλε για το Big Brother με τον Νίκο Τακλή να κερδίζει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο του νικητή. Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ  έριξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να μπερδεύει τα λόγια του από το άγχος και τη συγκίνησή του…

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του Big Brother αντί να αναφερθεί στους ανθρώπους και την διοίκηση του ΣΚΑΙ για την στήριξη που έλαβε, κατά λάθος, αναφέρθηκε στην διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού… Alpha, κάτι που αμέσως τον διόρθωσε η Νάταλι Κάκκαβα.

«Αυτό το ταξίδι του Big Brother φτάνει στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Alpha που μας εμπιστεύτηκε», είπε και η σύζυγός του διέκοψε: «Του ΣΚΑΙ».

Και πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Είμαι πολύ φορτισμένος γιατί αυτό το πρόγραμμα εγώ με τη Νάταλι το αγαπήσαμε πάρα πολύ και το αγαπούσαμε πάρα πολύ. Βρεθήκαμε από την εδώ πλευρά και κληθήκαμε να κάνουμε την παρουσίαση. Το κάναμε με όλη μας την ψυχή και με όλη μας την αγάπη. Προσπαθήσαμε να είμαστε ίσοι απέναντι σε όλα τα παιδιά και να τα αντιμετωπίσουμε σαν να ήταν δικά μας παιδιά».

Read More

And More