Γρηγόρης Γκουντάρας: Η αντίδραση on camera μετά τις φήμες ότι εντάσσεται στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Buongiorno και στη Ράνια Θεοδωρακοπούλου.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τις φήμες που τον θέλουν να εντάσσεται στην ανανεωμένη εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη τη νέα σεζόν.

«Είμαι σε μία φάση περισυλλογής και αναμονής για το μέλλον. Είναι πολύ τιμητικό να ακούγεται το όνομά σου, έτσι όπως έχει γίνει η τηλεόραση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και του χρόνου να είμαστε στη δουλειά που αγαπάμε και κάνουμε πολλά χρόνια, αρκετές δεκαετίες» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Όσον αφορά στη Ζήνα Κουτσελίνη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε: «Την αγαπώ πολύ πολλά χρόνια τώρα. Και μάλιστα κάτι που δεν έχω πει είναι όταν η Ζήνα έφυγε από τον Πρωινό Καφέ για να πάει στον Alpha, και εγώ ήμουν αρχισυντάκτης στο Κάτσε Καλά, τότε που έγινε η πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη να πάω στον Πρωινό Καφέ. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί της, εύχομαι αν υπάρχει κάτι σε όλο αυτό να υλοποιηθεί».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έχει δώσει τα χέρια με τη Ζήνα Κουτσελίνη, με την ανανεωμένη εκπομπή της παρουσιάστριας να έχει έντονο… άρωμα Ελένης Μενεγάκη.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164