Γρηγόρης Γκουντάρας: Η on air ενόχληση με το… «γκουντάραινα» για τη Ναταλί Κάκκαβα – «Είναι ξεπερασμένο»

Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στη Super Κατερίνα με το σχόλιο που έκανε σχετικά με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή προβλήθηκε η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα η οποία διευκρίνιζε πως αρκετοί δημοσιογράφοι αναπαράγουν λανθασμένα το όνομά της, αφού συχνά την ονομάζουν «Νάταλι» ή «Κακκαβά».

«Πες την Γκουντάραινα βρε παιδί μου», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένα σχόλιο που φάνηκε να ενόχλησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Λίγα λεπτά μετά ο  Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε: «Ούτε το Γκουντάραινα μου αρέσει. Επειδή αυτή η πλάκα έχει στο παρελθόν σε βαθμό που δεν ήταν, δεν είναι ωραίο να λέγεται για καμία γυναίκα. Εσύ μπορεί να το είπες ως αστείο αλλά στο παρελθόν δεν έχει ειπωθεί ως αστείο».

«Πλάκα κάνουμε, προφανώς. Είναι της πατριαρχίας αυτό και είναι ξεπερασμένο. Εσείς κάνετε θέμα εκ του μη όντος, ενώ πρόκειται για ένα απλό αστείο», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθει προσβεβλημένη μία γυναίκα όταν ακούει κάτι τέτοιο. Αν το ‘χε πει κάποιος άλλος, ο Λιάγκας ας πούμε, θα τον είχαν πετσοκόψει».

Read More

And More