Γρηγόρης Γκουντάρας: «Στον ΣΚΑΪ είδα πράγματα που δεν είναι για να τα πούμε στον αέρα»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», το πρωί του Σαββάτου. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, με τον παρουσιαστή να αναφέρεται στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και τη δυσάρεστη εμπειρία του από το «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ.

«Αυτό που βλέπεται είναι αυθεντικότατο και το καταλαβαίνει ο κόσμος. Όσο εύκολα δημιουργείται (η ένταση), τόσο εύκολα τελειώνει όμως. Γίνεται η μανούρα του αιώνα, πας break, λες «πάμε για φαγητό» και τελειώνει όλο. Εγώ βασικά δεν θέλω να στεναχωριέται η Κατερίνα. Ακόμα κι όταν είχα φύγει από την εκπομπή, με ένοιαζε η Κατερίνα, της έστελνα μηνύματα. Με νοιάζει, γιατί είναι βαθιά καλό παιδί», σχολιάζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Το μεγαλύτερο μάθημα τηλεοπτικά το πήρα στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ. Εκεί είδα πράγματα που – τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά – είπα: δεν μπορεί να συμβαίνουν. Δεν είναι για να τα πούμε στον αέρα, αφορούν στη δουλειά», αποκαλύπτει στη συνέχεια της συζήτησης ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

«Αφορούν στη δουλειά αλλά δεν τη βοηθούν. Γίνονταν κι εγώ τα μάθαινα εκ των υστέρων, έλεγα: μου κάνετε πλάκα; Κοιταζόμασταν με τη Ναταλί και λέγαμε: respect στους παρουσιαστές, αν γίνεται έτσι και αντέχουν και την παλεύουν. Και τους τα είπα ότι αυτά δεν γίνονται πουθενά, ήμουν πολύ τίμιος», καταλήγει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Read More

And More