Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Εισέβαλε στο ΣουΚου Family η σύντροφός του! Ο γάμος και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Καλεσμένος στο Σου Κου Family βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια του Γιάννη Πάριου και του Γρηγόρη Μπιθικώτση, ενώ από το πλευρό του δεν έφυγε στιγμή η σύντροφός του, Ελένη Τσιριγκάκη με την οποία είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια.

Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσαν το τραγουδιστικό κομμάτι, η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν δίστασε να τη σηκώσει στη σκηνή και να κάνει ερωτήσεις στο ζευγάρι όσον αφορά στον γάμο τους – ο οποίος έχει αναβληθεί δυο φορές εξαιτίας της πανδημίας – αλλά και στο ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης τότε μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Θα το πάρω το κορίτσι, κάτσε να μας αφήσουν. Θα γίνει φέτος ο γάμος. Είμαι πανέτοιμος για ένα παιδάκι. Το Ελενάκι με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο πολύ. Έχω δει να βελτιώνομαι, έχω πιάσει τον εαυτό μου να προσπαθώ να τιθασεύω τα ελαττώματά μου. Η γυναίκα μου με κάνει να αισθάνομαι βασιλιάς…”.

Read More

And More