Γρηγόρης Μπιθικώτσης για το διαζύγιο από την Ελένη Τσιριγκάκη: «Είναι μία δύσκολη περίοδος»

Όπως έγινε γνωστό το Σαββατοκύριακο, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του Ελένη Τσιριγκάκη. Ο τραγουδιστής μίλησε στο Mega Καλημέρα και την Ξανθίππη Βουτσαλά για την δύσκολη περίοδο που διανύει, αλλά και για τον πατέρα του.

«Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Η Ελένη είναι ένας εξαιρετικός  άνθρωπος που την αγάπησα και την αγαπώ. Όταν δύο άνθρωποι δεν καταφέρνουν να είναι μαζί ως σύντροφοι, έχουν χρέος να είναι μαζί για το παιδί», είπε αρχικά για το διαζύγιό του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

«Η αγάπη δεν φτάνει ποτέ στο τέλος, θέλει τον χρόνο της», πρόσθεσε.

«Κάποιος «σφύριζε» στον πατέρα μου ότι τραγουδάω, απείλησε να σπάσει το σπίτι, για να με ακούσει», σχολίασε σχετικά με τον πατέρα του, Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Το love story του ζευγαριού

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη γνωρίστηκαν στη Μύκονο, καθώς η ίδια διατηρεί επιχείρηση στο νησί. Οι δυο τους ήρθαν κοντά σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον τραγουδιστή, καθώς το 2019 είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα του, Μεταξία. Το γεγονός αυτό όμως, φαίνεται τους έκανε να δεθούν και να έρθουν γρήγορα κοντά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης πέρασε πολύ γρήγορα στο επόμενο βήμα με την Ελένη Τσιριγκάκη, καθώς την περίοδο της πανδημίας είχε μετακομίσει στο νησί των ανέμων για να βρίσκεται κοντά της, ενώ περνούσαν πολύ χρόνο μαζί. 

Το ζευγάρι στις 15 Ιουλίου του 2021 αποφάσισε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Μυκόνου, με κουμπάρους την βουλευτή της Ν.Δ, Κατερίνα Μονογυιού και τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου, ενώ στο πλευρό του τραγουδιστή ήταν και τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, ο Γρηγόρης, η Ελένη και η Μαρία. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τη νύφη να διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη του στις 3 Ιανουαρίου, γεγονός που έδωσε μεγάλη χαρά στην οικογένεια και ιδιαίτερα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως θα της δώσουν το όνομα της μητέρας του.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, φαίνεται πως οι δυο τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν τις ισορροπίες ανάμεσά τους και έτσι αποφάσισαν να ακολουθήσου χωριστούς δρόμους στη ζωή. 

Read More

And More