Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η πρώην σύντροφός του, Χρύσα Μπελούση για το ξέσπασμα της Ελένης Τσιριγκάκη

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την πρώην σύζυγό του, Ελένη Τσιριγκάκη με δηλώσεις «φωτιά» συζητήθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού εντόπισαν την πρώην σύντροφο του τραγουδιστή, Χρύσα Μπελούση, η οποία τάσσεται εναντίον του. Οι δυο τους υπήρξαν αρραβωνιασμένοι.

«Έχω τελειώσει με αυτή την ιστορία εδώ και χρόνια. Έχω προχωρήσει στη ζωή μου, είμαστε αρκετά χρόνια μετά. Εγώ έφυγα όταν θεώρησα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγω και δεν συνέχισα τη σχέση, γιατί πίστευα ότι δε μπορεί να πάει κάπου. Για μένα ανήκει στο παρελθόν όλο αυτό. Ελπίζω να μην ισχύουν αυτά ή έστω να είναι ένα μικρό μπέρδεμα.

Ωστόσο, είμαστε πάντα με τη μεριά της γυναίκας και της μάνας. Σε μένα δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα, όμως δε νομίζω ότι είμαστε και ίδιοι άνθρωποι. Δεν τη ξέρω τη γυναίκα προσωπικά και δεν έχουμε επαφές όλα αυτά τα χρόνια.

Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα δεν τραβάνε και περνούν τα χρόνια, κόβεις όσο νομίζεις ότι είναι νωρίς. Είχαμε αρραβωνιαστεί. Αν όλα αυτά που είπε η πρώην σύζυγός του ισχύουν, με λυπεί πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Χρύσα Μπελούση.

«Έξι χρόνια δεν πήγαν χαμένα. Τώρα, αν με ρωτάς, εκτός από το πρώτο πανεπιστήμιο, αν έβγαλα και δεύτερο, έχω βγάλει» κατέληξε η πρώην σύντροφος του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Διάβασε επίσης:

Ξεσπά η Ελένη Τσιριγκάκη: «Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αποφάσισε να μάς “χαιρετήσει” όταν τελείωσαν τα χρήματα»

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η απάντηση μετά το ξέσπασμα της πρώην συζύγου του – «Εγώ ευθύνομαι που κοιμόμασταν χωριστά»

Read More

And More