Ο Γρηγόρης Πετράκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου και σχολίασε τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision αλλά και την εμφάνιση του Nemo, το οποίο κέρδισε πέρσι την πρώτη θέση.
«Στην Eurovision σαν τραγουδιστής δεν θα λάβω μέρος ποτέ. Δεν μου αρέσει, δεν μου ταιριάζει, δεν θα πήγαινα ποτέ ούτε να το δω. Δεν το βλέπω ούτε στην τηλεόραση ολόκληρο, βαριέμαι τρομερά. Επίσης, μου χαλάει την αισθητική γιατί από τα 35 τραγούδια αν υπάρχουν 4 καλά τραγούδια θα τα ακούσω στο youtube, δεν θα ακούσω όλο αυτό τον ορυμαγδό των ανθρώπων αυτών που νομίζουν ότι είναι ακόμα στην εποχή των κλόουν και βγαίνουν ντυμένοι σαν παρδαλοί. Είναι ένα show τελείως καρναβάλι. Να το βλέπουν όλα τα παιδιά της Ευρώπης ότι αυτά είναι τα τραγούδια της Ευρώπης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η εμφάνιση του Nemo ήταν κάτι τρομακτικά στενάχωρο, έναν άνθρωπο που θες να τον αγκαλιάσεις να του πεις «αγόρι μου τι έπαθες;». Πέρυσι τον κατάκρινα, φέτος ένιωσα συμπάθεια για το παιδί αυτό και βλέπω ποια είναι η πορεία όταν οι προσμονές είναι διαφορετικές από την πραγματικότητα» τόνισε ο Γρηγόρης Πετράκος.
Για την συμμετοχή που κέρδισε, είπε: «Δεν μου άρεσε καθόλου το τραγούδι της Αυστρίας που κέρδισε, ούτε αυτό το ψεύτικο τραγούδισμα. Τους άντρες που τραγουδάνε με ψεύτικη φωνή σε γυναικείους τόνους δεν μπορώ καθόλου, αδυνατώ να ακούσω».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ