Γρηγόρης Βαλλιανάτος σε Ανδρέα Καραγιάννη: «Θα λυσσάξετε γιατί είστε λυσσάρα»

Έναν έντονο διάλογο είχαν την Πέμπτη 30/11 στην εκπομπή «Πρωινό» ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και ο Ανδρέας Καραγιάννης από τον ιστότοπο ekklisiaonline σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Αρχικά, όταν ο Ανδρέας Καραγιάννης ρώτησε «Τι θα αλλάξει με το νέο νόμο;» με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο ο οποίος είχε δεχτεί προ δευτερολέπτων τον χαρακτηρισμό «πάπια», απάντησε: «Θα σας τη σπάσει, γιατί θα είμαστε ίσοι και θα λυσσάξετε γιατί είστε λυσσάρα».

Λίγο αργότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος και ακτιβιστής πρόσθεσε: «Στην εξομολόγηση τι λένε οι ιερείς στα gay παιδάκια; Θέλετε να σας πω εγώ τι έλεγε ο Παΐσιος που είναι και άγιος; Σε εμένα τα έλεγε στο Άγιο Όρος. Έλεγε να κάνετε μετάνοιες, να κάνετε προσφορά, να μην ξαναδείτε τον άνθρωπο που αγαπάτε που πέθανε από AIDS. Να λέει αυτές τις παπ…ες ένας άγιος;».

Λίγο μετά, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος εξόργισε τον Ανδρέα Καραγιάννη, αναφέρθηκε στον Άγιο Παΐσιο, όπου είπε: «Θα μας βγάλετε τον Άγιο Παΐσιο ότι έλεγε παπ…ες; Τι είναι αυτά που λέτε, κύριε; Άρα βγήκατε εδώ πέρα για να προσβάλλεται έναν άγιο εκατομμυρίων».

«Πήγατε εσείς στον Άγιο Παΐσιο να τον ρωτήσετε; Εγώ είχα τη χαρά – όχι την τιμή – και δεν είμαι ο πρώτος που τα λέει αυτά… αλλά ας επιστρέψουμε στο σήμερα», κατέληξε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Read More

And More