Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι» ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Γιάννης Σαρακατσάνης παραχώρησαν μια από κοινού συνέντευξη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα για χάρη της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ».
«Είναι ένα έργο που μας έχει χαράξει. Μιλάει για τη ζωή μου. Με εκφράζει απόλυτα, δεν υπάρχει φράση μέσα στο έργο που να μην ακολουθώ», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Βαλτινός για την εν λόγω θεατρική παράσταση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Πάντα είχα μια αναγκαστική ωριμότητα, αλλιώς δεν γινόταν να ανταπεξέλθω στη ζωή μου. Ο Γιάννης Σαρακατσάνης είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει» πρόσθεσε ο ηθοποιός.
Ο Γιάννης Σαρακατσάνης είπε με τη σειρά του: «Όταν έκανα παιδί, διέκοψα το θέατρο, αλλά επέστρεψα ξανά μόνο γι’ αυτό το έργο. Κάθε μέρα που περνάει, αισθάνομαι όλο και πιο τυχερός για τη συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Βαλτινό».
Ο Γρηγόρης Βαλτινός τόνισε στη συνέχεια: «Είναι εντυπωσιακή η φράση ότι το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, τροφοδοτεί αντιπαλότητες και τσακωμούς. Συναντάμε αντισεξουαλικές συμπεριφορές. Δεν καταλαβαίνω πώς κάποιος μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά κάτω από βία. Προφανώς είναι κάποιο βίτσιο. Εγώ λειτουργώ πολύ αντίστροφα, δε μπορώ να λειτουργήσω αν δε με θέλουν».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ