“Γυναίκα χωρίς όνομα”: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα σε συναρπάσει…

«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»… Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που σε συναρπάσει… Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που κάνει… ποδαρικό στο fresh πρόγραμμα του καναλιού και βάζει στόχο να σε κάνει ν ΄αλλάξεις τις απογευματινές σου συνήθειες.

Πρόκειται για την ολοκαίνουργια, καθημερινή, δραματική σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου, που έρχεται αυτό το χειμώνα στο κανάλι του Αμαρουσίου, έχοντας ένα πολυπρόσωπο καστ αγαπημένων ηθοποιών.

Η εκδίκηση είναι ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ… Ο πόνος ξεβράζει μίσος και το μίσος γεννά οργή…

Στη νέα δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους.

Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής αφού, αντίπαλός τους, τελικά, δεν είναι παρά ο πιο πιστός τους σύμμαχος.

Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) στερείται για δεύτερη φορά στη ζωή της να μεγαλώσει το δικό της παιδί. Εφιαλτική πλέον μέσα στην οδύνη της αποφασίζει να εκδικηθεί την Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Στην προσπάθειά της να επουλώσει τις πληγές της, η Μαρίνα ετοιμάζεται να προσφέρει το μεγαλύτερο κακό σε όλους όσους την πρόδωσαν. Σκοτεινή και αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο.

Στο πλευρό της, η Μάρθα (Ταμίλα Κουλίεβα) και απέναντί της μονάχα ένας στόχος, η εκδίκηση.

Η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» είναι κάθε μητέρα που ζητά δικαιοσύνη για το παιδί της. Η Κάτια και η Μαρίνα, δεμένες από τη μοίρα σε ένα παιχνίδι τραγικής ειρωνείας, θα βρεθούν αντιμέτωπες με νοσηρά λάθη και διεστραμμένα μυστικά από το παρελθόν.

Πότε θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;

Το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου, την σκηνοθεσία οι Βίκυ Μανώλη και Λίνος Χριστοδούλου και πρωταγωνιστούν οι: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Πάνος Νάτσης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιώργος Μακρής, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου και Μαρία Παπαφωτίου.

Στον ρόλο της «Μάρθας», η Ταμίλα Κουλίεβα.  Στον ρόλο του «Πέτρου», ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

 

Read More

And More