Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Ο θείος του 40χρονου δράστη στο T-live: «Δεν είχε βίαιη συμπεριφορά, τα πράγματα είναι διαφορετικά»

Στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο θείος του δράστη και αυτόχειρα της γυναικοκτονίας στη Ρόδο, με θύμα την 32χρονη Δώρα.

Ο θείος του δράστη παραδέχτηκε ότι ο ανιψιός του δεν είχε βίαιη συμπεριφορά.

«Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από αυτά που παρουσιάζονται. Εγώ σαν οικογένεια θα πω ότι δεν είχε ο ανιψιός μου τέτοια συμπεριφορά. Αυτό είναι υποκειμενικό γιατί είμαι οικογένεια. Αυτό θα πουν όλοι. Ο ανιψιός μου είχε ένα ατύχημα όταν ήταν παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του. Πώς είναι δυνατόν ενώ ήταν δύο χρόνια στο κρεβάτι να βγει και να την απειλήσει με καραμπίνα;» ανέφερε αρχικά ο θείος του αυτόχειρα στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live.

«Αμφισβητώ πολλά πράγματα. Εγώ ξέρω ένα παιδί που προσπάθησε και ξαναέφτιαξε τη ζωή του. Με τον κόπο του, το μυαλό του, με την οικογενειακή βοήθεια.

Εγώ ξέρω τι άνθρωπο μεγαλώσαμε και τι άνθρωπος ήταν. Είχε μία δυσάρεστη παλιότερη σχέση, εκείνος έπρεπε να κάνει τις μηνύσεις αλλά λόγω της μεγάλης αγάπης δεν το έκανε. Τα γραμμένα είναι που μένουν και από τη στιγμή που η πρώην σύζυγος του έχει κάνει αυτά που του έχει κάνει, εγώ δε μπορώ να αποδείξω τίποτα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διάβασε εδώ:

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Θείος 40χρονου δράστη: «Δεν είστε όλες θύματα» – Έκρηξη στον αέρα από τη Σκορδά

Σε άλλο σημείο της συζήτησης στο T-live, ο θείος του δράστη και αυτόχειρα σημείωσε πως «Εγώ δεν μπορώ να ζητήσω συγγνώμη γιατί είμαι ο τρίτος. Ξέρω πώς τον μεγαλώσαμε με τις ηθικές αρχές. Οπότε μη μου λέτε ότι δεν ζήτησα συγγνώμη γιατί με φέρνετε εκτός εαυτού. Δεν υπήρχε βίαιη συμπεριφορά».

Read More

And More