Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Η θεία της 43χρονης φαρμακοποιού στο TLive – «Πιστεύαμε ότι ήταν αγαπημένοι»

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Καβάλα. Ένας 55χρονος άντρας φέρεται να στραγγάλισε τη 43χρονη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της και μετά επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Την διερεύνηση της γυναικοκτονίας έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η 43χρονη φαρμακοποιός είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να χωρίσουν. 

Η θεία της άτυχης γυναίκας μίλησε αποκλειστικά στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ήταν ένα άξιο παιδί που είχε καταφέρει τόσα πράγματα στη ζωή της, την αγαπούσε όποιος την ήξερε. Άνοιξε το δικό της φαρμακείο, ορθοπόδησε και τώρα πίσω έμειναν οι γονείς της άρρωστοι, με προβλήματα και δύο ανήλικα παιδιά. Εμείς χθες το απόγευμα την ψάχναμε την κοπέλα, δεν την βρίσκαμε και στο τέλος πήγε ο πατέρας με τους θείους και τα ξαδέρφια και την βρήκαν εκεί. Κάλεσαν την αστυνομία και βρήκαν την κοπέλα πεθαμένη. Ήταν μια χαρά ζευγάρι, απλά τελευταία λόγω δουλειάς είχαν κάποιες διαφορές. 

Πιστεύαμε πως ήταν αγαπημένοι και δεμένοι. Μια δεμένη οικογένεια. Όλοι είχαμε δεχθεί τον σύζυγό της ως μέλος της οικογένειας. Εμφανιζόταν ως ένα ευγενικό παιδί με καλούς τρόπους. Από εκεί και πέρα ο καθένας τι κουβαλάει μέσα του…» τόνισε η θεία της 43χρονης.

 

Read More

And More