Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Ο Πακιστανός είχε συνεργούς δύο ομοεθνείς του»

Στην ΕΡΤ μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης Νικολέτας που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι πριν από μερικές ημέρες. Ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος για το στυγερό έγκλημα Πακιστανός σύντροφός της είχε συνεργούς δύο ομοεθνείς του. Μάλιστα, ο δικηγόρος τόνισε ότι κατέθεσαν την ανακρίτρια και αναμένεται να ασκηθούν διώξεις εναντίον τους για υπόθαλψη εγκληματία.

«Είχε συνεργούς δύο ανθρώπους από το Πακιστάν, ομοεθνείς του, οι οποίοι κατέθεσαν στην ανακρίτρια και από εκεί και πέρα θα ασκηθούν διώξεις για υπόθαλψη εγκληματία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης.

«Έχουν εντοπιστεί και θα ασκηθούν διώξεις εναντίον τους γιατί τον βοήθησαν να μαζέψει τα πράγματά του, να του φέρουν τις βοήθειες, χρηματικές και κάποιες άλλες οι οποίες ήταν η μεταφορά του στο τρένο, η οδήγησή του στους δουλέμπορους στα Σκόπια, για να μπορέσει να ολοκληρώσει το σχέδιο του, απάνθρωπο, απεχθέστατο και ειδεχθέστατο έγκλημα, με τη διαφυγή του», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πακιστανός κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη σύμφωνη γνώμη της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ισχυρίστηκε πως το έγκλημα είχε θρησκευτικό υπόβαθρο καθώς, όπως είπε, ετοίμαζαν τον γάμο τους και η 17χρονη τού ζήτησε να βαπτιστεί χριστιανός. 

Read More

And More