Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξεσπά on air: “Ό,τι θέλουμε θα κάνουμε! Άμα δεν αρέσουμε, το κουβαδάκι και σε άλλη παραλία!”

Μια ατάκα της Έλενας Χριστοπούλου στο χθεσινό The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έμελλε να «ανάψει τα αίματα» στο Pop Up και να κάνει την Αφροδίτη Γραμμέλη να ξεσπάσει on air.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου είπε:«Όλα τα χρόνια ακούω που το τάδε μοντέλο πάει να γίνει παρουσιαστής, το τάδε μοντέλο πάει να γίνει ηθοποιός και ξαφνικά βλέπω παρουσιάστριες, ηθοποιούς, άντρες και γυναίκες, να κάνουν Instagram, να έχουν φωτογράφους, να κάνουν πόζες, που είναι καλό από τη μία γιατί βγάζουν χρήματα plus και καλά κάνουν και είναι δικαίωμά τους, αλλά αυτό δεν είναι θέση μοντέλου; Τώρα γιατί δεν λέει κανείς κάτι;» και η εν λόγω δήλωση προβλήθηκε στην εκπομπή.

Λίγο μετά, η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον λόγο και χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της είπε: «Η Έλενα Χριστοπούλου είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια, γιατί σήμερα έχω φορτώσει… Επειδή το ακούω πολύ συχνά και δεν ξεχνάω ότι υπήρξα τηλεκριτικός, άσχετα πως για λόγους ηθικής το άφησα στην άκρη-κακώς το άφησα, θα το ξαναπιάσω-, αυτά τα χαλαρά τύπου: “Αυτή η κοπέλα, μοντέλο δεν ήταν; Πώς έγινε παρουσιάστρια;”.  Να μας φέρουν τα χαρτιά οι παρουσιαστές να δούμε τι ήταν πριν γίνουν παρουσιαστές; Αυτοί που τα λένε, όχι όλοι. Γιατί αυτή η μεγάλη των παρουσιαστών σχολή στην Ελλάδα που βγάζει όλα αυτά τα φυντάνια, όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που κάνουν τεράστια επιτυχία μόνοι τους, γιατί στην επιτυχία είναι πάντοτε μόνοι τους, ενώ στην αποτυχία φταίνε οι συνεργάτες, η κάμερα, το πίσω και το μπροστά.

Είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια η Έλενα, της οποίας το κέντρο του επαγγελματικούς της βάρους είναι άλλο. Ανακουφίστηκα, γιατί όταν τα λέμε εμείς γινόμαστε κακοί. Νομίζω πως όλα αυτά λέγονται πολύ σκόπιμα και όχι έτσι χαλαρά για να κάνουμε τους ηθικοπλαστικούς και τους σπουδαίους. Εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει σχολή τηλεόρασης. Να το πάρουμε απόφαση; Ούτε για πανελαριά, ούτε για παρουσιαστές, ούτε για τίποτα… Υπάρχουν σχολές και όποιος θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση ασχολείται. Όποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του φαίνεται από τις μετρήσεις. Αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του πάει σπίτι του, ή πάει σε άλλο κανάλι και δοκιμάζεται γιατί μπορεί να μην τον ευνοεί η συνθήκη. Αλλά αυτό το “αυτός δεν ήταν μοντέλο;”, “αυτός δεν ήταν υδραυλικός;”, “αυτή δεν ήταν τηλεκριτικός”. Ό,τι θέλουμε θα κάνουμε! Άμα αρέσουμε, άμα δεν αρέσουμε, το κουβαδάκι και σε άλλη παραλία!»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμεινε άφωνη από τα λεγόμενα της δημοσιογράφου και πέρασε σε διαφημίσεις…

Read More

And More