Η Αγγελική Δαλιάνη εισβάλλει στη «Δική μας οικογένεια» και… ταράζει τα νερά

Ένα νέο πρόσωπο εισβάλει απόψε στην επιτυχημένη σειρά του Open “Η δική μας οικογένεια” και ταράζει τα νερά.

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Αγγελική Δαλιάνη που έρχεται απόψε στις 20.00 στο OPEN και υποδύεται την πρώην σύζυγο του Παύλου, την Αλεξάνδρα, η οποία φτάνει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι που μένουν ο Παύλος και η Φωτεινή, αλλά η επίσκεψή της θα καταφέρει να τους αναστατώσει όλους.

Παρορμητική κι ανώριμη, καταλαβαίνουμε ότι η πρώην σύζυγος του Παύλου(Νίκος Πουρσανίδης) είχε λόγο που τον αγάπησε…ταιριάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Αποτέλεσμα αυτού του έρωτα είναι η Φωτεινή η οποία υποφέρει από τις παραινέσεις και συμβουλές των δύο «παιδιών» γονιών της. Παρά το γεγονός ότι η αλέγρα και καπάτσα Αλεξάνδρα επιμένει ότι ήρθε στην Αθήνα για να είναι κοντά στην κόρη της, η αλήθεια είναι διαφορετική και δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί!

Απόψε στο σπίτι τον Μακρήδων η επόμενη μέρα από το πάρτι, αναμένεται να είναι γεμάτη αποκαλύψεις: ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Σαμοϊλη είναι η αδελφή της Μυρτώς, ο Διονύσης εκφράζει τον έρωτά του για την Αγγελική και ο Ανδρέας αποφασίζει να αποκαλύψει τα συναισθήματά του στην Φωτεινή.

Μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται να αναστατώσει τον Παύλο: η Αλεξάνδρα του ανακοινώνει ότι ήρθε από Θεσσαλονίκη με σκοπό να μείνει κοντά στην κόρη της! Ένα όμως τηλεφώνημα, θα δείξει ότι ο σκοπός του ταξιδιού της, κρύβει κάτι το ύποπτο. Η Νεφέλη με τον Ορέστη, τώρα, θα είναι «μάρτυρες» ενός ερωτικού ραντεβού… και γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι που αγκαλιάζεται στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, η πραγματική Σταυρούλα θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή… να πάει στην εταιρία του Δαβρή. Αλλά δεν θα καταφέρει να μείνει «αόρατη».

Read More

And More