Η Αναστασία ξεσήκωσε το κοινό στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Κακοσαίου

Αποτελεί μια από τις κορυφαίες και πιο καταξιωμένες ερμηνεύτριες της γενιάς της. Ο λόγος τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τη σπουδαία λαϊκή φωνή, η οποία με τα τραγούδια της έχει σημαδέψει μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι γνωστό το ότι δίνει χώρο και χρόνο στα νέα παιδιά να δείξουν την αξία τους πάνω στη σκηνή. Αυτό έκανε πριν δύο χρόνια με τον Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος άδραξε την ευκαιρία, έλαμψε δίπλα της και μαζί έχουν πλέον δημιουργήσει και φέτος, ένα από τα κορυφαία σχήματα της χρονιάς.

Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό όταν έμαθε ότι ανάμεσα στο κοινό το βράδυ του Σαββάτου 10/2  βρισκόταν η ταλαντούχα Αναστασία. Η πιο γρήγορα ανερχόμενη τραγουδίστρια της χώρας, η οποία φέτος εντυπωσιάζει δίπλα στον Χρήστο Μάστορα και τον Σάκη Ρουβά, κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή και φυσικά δεν αρνήθηκε.

Η Αναστασία, που πολλοί -κι όχι άδικα- χαρακτηρίζουν ως το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας έδωσε ένα μικρό δείγμα στους θαμώνες της από όλα όσα συμβαίνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η ίδια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στη σκηνή, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος χόρευαν και τραγουδούσαν μαζί της!

Εκτός από τις ερμηνείες της, η Αναστασία τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό κοστούμι που φορούσε, αλλά και με το λαμπερό χαμόγελό της, με την οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου να την ρωτά χαμογελώντας «γιατί είσαι τόσο όμορφη» και «γιατί τραγουδάς τόσο ωραία τραγούδια».

Read More

And More