Η Αναστασία Παντούση απαντά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν έχω ανάγκη να ανακοινώσω κάτι»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Στην ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή απάντησε η Αναστασία Παντούση η οποία πρόσφατα ήρθε σε αμηχανία μπροστά στις κάμερες σε ερώτηση για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

«Πρέπει να χαλαρώσει λίγο με την προσωπική της ζωή», ήταν η ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day – Δες ΕΔΩ το απόσπασμα.

Η απάντηση της Αναστασίας Παντούση

Καλεσμένη στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη η ηθοποιός σχολίασε τα λεγόμενα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Δεν μπορώ ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, να συνηθίσω τις συνεντεύξεις. Δεν είναι άμυνα η στάση αυτή. Επειδή είδα το απόσπασμα, ειλικρινά η γυναίκα δεν είπε κάτι, είπε απλά πως έγινε ένας ντόρος και ας χαλαρώσω με την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω την ανάγκη να πρέπει να ανακοινώσω ή να πω, “Ναι είμαι εκεί και είμαι καλά” και να μην είμαι, αλλά από την άλλη δεν έχω να κρύψω και κάτι», ανέφερε η Αναστασία Παντούση.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164