Η Άννα Ζηρδέλη ξεκαθαρίζει για το άγνωστο παρασκήνιο με τον Βασάλο: «Αυτό είναι που με πείραξε»

Η Άννα Ζηρδέλη, μετά τις δηλώσεις της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι οποίες συζητήθηκαν μέσα στην εβδομάδα, μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

Η γνωστή δημοσιογράφος της εκπομπής Mega Καλημέρα αναφέρθηκε στην συνάντησή της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όταν μερικούς μήνες πριν, οι δυο τους είχαν βρεθεί στο ίδιο δοκιμαστικό για το πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής.

«Μπορεί να μην έχω την αναγνωσιμότητα του Κωνσταντίνου, αλλά έχω περισσότερα χρόνια εμπειρίας. Μπορεί επίσης να μην πουλάω, όπως πουλάει ο Κωνσταντίνος, αλλά κάνω την δουλειά μου αξιοπρεπέστατα και είναι άσχημο να έρχεται και να μου λέει “από πού και ως πού θέλεις να διεκδικήσεις μία θέση;” Είναι μονοπώλιο; Αυτό είναι που με ενόχλησε», ξεκαθάρισε η Άννα Ζηρδέλη για την ατάκα – φωτιά που δέχτηκε από τον Βασάλο.

Και συνέχισε μιλώντας για τον χώρο της τηλεόρασης: «Αγαπώ πάρα πολύ την δουλειά μου και όταν βλέπω ότι προσπαθώ – προσπαθώ βήμα – βήμα να ανέβω σκαλoπάτι- σκαλoπάτι και ξαφνικά έρχεται κάποιος από την στροφή και σε τρώει και μπορεί να μην είναι παιδί μέσω ριάλιτι, μπορεί να είναι κάποιο βύσμα, μπορεί να είναι φίλη της παρουσιάστριας, πλέον δεν με ενοχλεί.

Ο κόσμος καταλαβαίνει, δεν τους κρατάει πολύ, ουσιαστικά – αν μου επιτραπεί η φράση – “τους ξερνάει”», είπε η Άννα Ζηρδέλη στο «Χαμογέλα και πάλι».

Read More

And More