Η απάντηση της Φιλοθέης Μωβ μετά το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή

Η πρόσφατη συναυλία που δόθηκε στο Καλλιμάρμαρο στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή και διοργανώθηκε από τα παιδιά του, στάθηκε η αφορμή για να φουντώσει ξανά η κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τη Φιλοθέη Μωβ αλλά και για την έντονη δυσαρέσκεια της Χριστίνας Μαραγκόζη.

Από τη μια, η Χριστίνα Μαραγκόζη, που ήταν η δεύτερη σύζυγος του Αντώνη Βαρδή και καλλιτεχνικό του ταίρι για αρκετά χρόνια, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της που δεν καλέστηκε με τον Γιάννη Βαρδή να δηλώνει πως αυτό έγινε καθώς – κατά την άποψή του – ούτε ο ίδιος ο Αντώνης Βαρδής θα την ήθελε εκεί. (δες εδώ το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή)

Η επιστολή της Χριστίνας Μαραγκόζη

Σε νέα απάντησή της προς τα Μέσα, η Χριστίνα Μαραγκόζη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σε μια δύσκολη στιγμή με τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας, όπου οι άνθρωποι χτυπήθηκαν από καταστροφές, ζουν τραγικές στιγμές και έχουν χαθεί ζωές, αναγκάζομαι να πάρω θέση έτσι ώστε να λήξει όλος αυτός ο θόρυβος που έχει προκύψει από τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή και είναι η τελευταία φορά που θα πω κάτι γι’ αυτό το θέμα.

Όπως γνωρίζετε είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που όλα αυτά τα χρόνια δεν απασχολώ ούτε προκαλώ με την προσωπική μου ζωή, παρά μόνο με τη δουλειά μου. Με αυτή την επιστολή μου θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου πάνω σε αυτά που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα και με αφορούν.

Καταρχάς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν πλήττομαι από την απαξιωτική συμπεριφορά σε βάρος μου. Αυτό που θα ήθελαν να επισημάνω είναι πως όταν απαξιώνεται ένα μέρος της ζωής ενός μεγάλου καλλιτέχνη, αμαυρώνεται η ίδια η μνήμη του έργου του. Δε θα ήθελα να απαντήσω σε υψηλούς τόνους και κατά τον ίδιο επιθετικό και πληγωτικό τρόπο που μου απευθύνθηκε ο Γιάννης. Ας μιλήσουν τα τραγούδια να μαλακώσουν οι καρδιές.

Η απαγοήτευσή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να λειτουργούν με κατανόηση, ανωτερότητα και να κάνουν τον κόσμο πιο τρυφερό από αυτόν που δημιουργήσαμε εμείς…».

Η απάντηση της Φιλοθέης Μωβ

Από την άλλη, η Φιλοθέη Μωβ που υπήρξε η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή και δήλωσε πως η συναυλία αυτή δε θα έπρεπε να έχει γίνει, καθώς ο ίδιος ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δεν ήθελε κάτι τέτοιο, μετά το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή απάντησε μέσα από την εκπομπή του Mega Καλημέρα λέγοντας: 

«Δε θα με ενδιέφερε να δώσω παράταση στο θέμα. Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση».

 

Read More

And More