Η “Απόλυτη” έκανε πρεμιέρα! Αυτό είναι το πρόσωπο-έκπληξη που βρέθηκε δίπλα της…

Ε, ναι ,λοιπόν, από τη στιγμή που και η… “Απόλυτη” έκανε πρεμιέρα, μπορούμε να πούμε κι επισήμως “καλό χειμώνα”!

Ελένη Μενεγάκη is back! Σήμερα το μεσημέρι φορώντας το πιο λαμπερό της χαμόγελο, βρέθηκε και πάλι στους δέκτες μας μαζί με την “Ελένη” της, έτσι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Η παρουσιάστρια είναι για ακόμα μία χρονιά στον “αέρα” του Alpha, ελπίζοντας φέτος να τα καταφέρει και να πάρει πίσω την τηλεοπτική της αίγλη και επιτυχία. Ως γνωστόν, η περσινή σεζόν ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν για την Ελένη, μιας και είδε την εκπομπή της να “δοκιμάζεται” σκληρά στους πίνακες τηλεθέασης, με ασταμάτητα… πάνω-κάτω και αμέτρητες ψυχρολουσίες.

Φυσικά η Ελένη δεν ήταν μόνη της στη πρεμιέρα… Κι επειδή είχε προηγηθεί τεράστιος ντόρος με το ποιο θα είναι το πρόσωπο-έκπληξη δίπλα της, έχω να σου πω, πως δίπλα στην Ελένη συναντάμε φέτος μία κυρία. Συναντάμε  την Εύη Φραγκάκη, η οποία μετά από αρκετά χρόνια, επιστρέφει δριμύτερη στους δέκτες μας, αυτή τη φορά ,όμως, κρατώντας ένα ρόλο που δεν περιμέναμε.

Η Εύη δεν επιστρέφει μέσα από ένα δελτίο ειδήσεων, ή μέσα από κάποιο δημοσιογραφικό μαγκαζίνο. Επιστρέφει μέσα από την ψυχαγωγία, κρατώντας το ρόλο της σχολιάστριας, στο πάνελ της Ελένης και μπράβο της αν με ρωτάς!

Με την κίνησή της αυτή, αποδεικνύει πως είναι ένας χορτάτος κι ακομπλεξάριστος άνθρωπος που δεν μένει στις… ετικέτες και στους τίτλους.

Read More

And More