Η Αυλή των Χρωμάτων: Αυτή την Παρασκευή η Αθηνά Καμπάκογλου, φιλοξενεί τον Γιώργο Γερολυμάτο

Η Αυλή των Χρωμάτων: Αυτή την Παρασκευή η Αθηνά Καμπάκογλου, φιλοξενεί τον Γιώργο Γερολυμάτο | tlife.gr

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου φιλοδοξεί να ομορφύνει τα βράδια μας.

Έπειτα από μια κουραστική εβδομάδα η εκπομπή μας προσκαλεί  στην «Αυλή» μας και κάθε Παρασκευή, στις 9 το βράδυ, να απολαύσετε μαζί μας στιγμές πραγματικής ψυχαγωγίας. Υπέροχα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, αλλά και νέες συνθέσεις, οι οποίες «σηματοδοτούν» το μουσικό παρόν μας.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι απ’ όλο το φάσμα των Τεχνών, οι οποίοι πάντα έχουν να διηγηθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

 

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον αγαπημένο τραγουδιστή Γιώργο Γερολυμάτο παρουσιάζει «Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:00 στην ΕΡΤ2.

Ο σπουδαίος μαέστρος Γιώργος Κατσαρός μάς ταξιδεύει με τις ευαίσθητες μελωδίες του και τον μοναδικό ήχο του σαξοφώνου του, μέντορας και δάσκαλος του Γιώργου Γερολυμάτου, αφού είναι ο άνθρωπος που τον εμπιστεύτηκε στα πρώτα του βήματα, ανοίγοντάς του τον δρόμο προς την καταξίωση.

Οι συνάδελφοί του Λευτέρης Πανταζής, Αντύπας και Δημήτρης Κοντολάζος του αφιερώνουν τις μεγάλες τους επιτυχίες του και μας μιλούν για την πολύχρονη και άρρηκτη φιλία τους.

Μοναδική γυναίκα σ’ αυτή την υπέροχη ανδροπαρέα η Λιζέτα Νικολάου, η οποία μας χάρισε συγκίνηση με τις ωραίες ερμηνείες της.

READ more