Η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση! Σε ποιο κανάλι θα τη δούμε; (video)

Μετά από περίπου τρία χρόνια αποχής, η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση! Η γνωστή παρουσιάστρια ανήκει επίσημα στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, γεγονός που γνωστοποιήθηκε μέσα από την εκπομπή “Love it“.

Η γνωστή παρουσιάστρια, έπειτα από το διάλειμμα που αποφάσισε να κάνει στην καριέρα της, προκειμένου να αφοσιωθεί στην όμορφη οικογένεια που δημιούργησε με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, δέχτηκε την πρόταση του σταθμού και έτσι από τον Ιανουάριο θα τη δούμε να παρουσιάζει το “Make Over“.

«Κυρίες και κύριοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε, ότι πλέον, η Δούκισσα Νομικού εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού μας. Θα αναλάβει το Make Over, καθημερινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τον Ιανουάριο. Αυτό που ετοιμάζεται και αυτό που θα δείτε δεν το έχετε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόαση”, ανέφερε η Μάρτζυ Λαζάρου.

Δες το βίντεο:

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή και αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η πολυτάλαντη Δούκισσα, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων.

Read More

And More