Η Έλενα Τσαγκρινού για την αποβολή της: «Δεν πήραμε σωστές κατευθύνσεις απ’ τον γιατρό, ίσως να είχαμε προλάβει»

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στο Fay’s Time και τον Χρήστο Λυσσέα λίγο καιρό πριν μπει στο μαιευτήριο να γεννήσει.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόφασή της να ζήσει με τον σύντροφό της στο Πόρτο Ράφτη έξω από την Αθήνα, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις δύσκολες ώρες που βίωσε μετά την αποβολή που είχε.

«Ήταν τεράστιο το σοκ γιατί στο μυαλό μας είχαμε ότι θα γίνουμε πρώτη φορά γονείς. Περιμέναμε πώς και πώς να πάνε όλα καλά.  Μας έκανε εντύπωση, λέγαμε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι άσχημο», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

«Είναι ένα μικρό πένθος έως μεγάλο θα έλεγα. Υπήρξαν πάρα πολλές στιγμές που έλεγα: Γιατί σε μένα; Γιατί να μου συμβεί κάτι τέτοιο; Άντλησα δύναμη από τον Κώστα, μου έδωσε δύναμη η πίστη στο Θεό και στο ότι οι άνθρωποι μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα. Εκεί, έψαξα να βρω την Έλενα που ξέρω ότι έχει δύναμη και τα καταφέρνει…» είπε η Έλενα Τσαγκρινού για την αποβολή που είχε.

Στη συνέχεια, η Έλενα Τσαγκρινού αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο γιατρός στην εγκυμοσύνη μιας γυναίκας.

«Είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο γιατρό. Εμείς τον βρήκαμε στην τρίτη προσπάθεια. Σίγουρα δεν πήραμε σωστές κατευθύνσεις΄στο 100% από τον πρώτο γιατρό. Κάποια πράγματα δεν τα ήξερα ούτε εγώ ως νέα μαμά. Αν τα γνώριζα μπορεί να το είχαμε προλάβει» εξομολογήθηκε η Έλενα Τσαγκρινού.

Όσο για το δώρο που δέχτηκε από τον σύντροφό της, η Έλενα Τσαγκρινού σημείωσε: «Πήγε και μου πήρε έναν υπέρηχο για το σπίτι για να μη δίνουμε 50 ευρώ κάθε φορά, κάθε βράδυ ακούμε την καρδούλα του…».

Read More

And More