Η Έλενα Χριστοπούλου για τη φωτογράφιση που έκανε ο Δημήτρης Σκουλός δίπλα σε άστεγο – “Ήταν στη λάθος στιγμή τη λάθος ώρα” (video)

Σάλο προκάλεσε πριν μερικές μέρες μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τον γνωστό φωτογράφο και κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό, να φωτογραφίζει μία μελαχρινή καλλονή στο κέντρο της Αθήνας και δίπλα στην «λαμπερή» αυτή σκηνή να κοιμάται ένας άστεγος. Τριγύρω, μάλιστα, υπήρχαν και πρόσωπα της παραγωγής, που κοιτούσαν το πλάνο της φωτογράφισης στην οδό Πανεπιστημίου, αγνοώντας την ύπαρξη του επαίτη.

Το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση, με τα αποδοκιμαστικά σχόλια στα social media, αλλά και τα τηλεοπτικά πάνελ, να δίνουν και να παίρνουν. Το πρωί της Κυριακής, στον αέρα της εκπομπής “Έλα, Χαμογέλα”, η Έλενα Χριστοπούλου τοποθετήθηκε επί του θέματος, εκφράζοντας δημόσια την δική της άποψη.

“Ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή του. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Θεωρώ ότι ήταν αυτό που λέμε “ήταν στη λάθος στιγμή τη λάθος ώρα”. Αν ήμουν ο άνθρωπος που τον φωτογράφισε θα πήγαινα και θα του έλεγα “Βρε Δημήτρη δεν είναι ωραία εικόνα αυτό. Έλα να κάνουμε κάτι”. Όχι να τον φωτογραφήσω για να τον κρεμάσω. Αλλά είμαστε έτσι οι άνθρωποι, περίεργοι…”, είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More