Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού, μιλώντας για την πορεία της ως μάνατζερ, αλλά και τις εξελίξεις των τελευταίων ετών με τη δικαστική διαμάχη της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Δεν είμαι 20 χρονών, ούτε 25 να κοιτάξω πίσω, αν είναι ένας άνθρωπος. Είναι δεκάδες άνθρωποι και πίσω και μπροστά μου στη ζωή μου για να πορευτώ και να πάω», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.
Σε ερώτηση για την δικαστική διαμάχη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω δημόσια πάρα πολλά πράγματα, ούτε για τα δικαστικά μου μπορώ να μιλήσω, από επιλογή. Γιατί δεν θέλω, μια χαρά με αφήνουν οι δικηγόροι μου, δεν θέλω. Θα έρθει η ώρα…» είπε η γνωστή μάνατζερ.
Για το πώς διαχειρίζεται η ίδια τα σχόλια γύρω από το όνομά της, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Όπως για όλους, έχουν πει και για εμένα πολλά. Έχω μια ψυχραιμία, ανέκαθεν. Και στα κουτσομπολιά έχω ψυχραιμία και σε αυτά που έχουν φτάσει στα αυτιά μου έχω ψυχραιμία. Και για άλλου ανθρώπους που αγαπώ και με αφορούν, πάντοτε είμαι λίγο «μάσκα» και λέω θα το διαχειριστώ».
Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για την περίοδο της συνεργασίας τους.
Το γνωστό κατέθεσε εναντίον της πρώην μάνατζερ της αγωγή – μαμούθ ζητώντας 1.000.000 ευρώ για ηθική βλάβη, αλλά και μήνυση στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τα αδικήματα της: «Κακουργηματικής υπεξαίρεσης άνω των 120.000 ευρώ, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, κακουργηματική πλαστογραφία άνω των 120.000 ευρώ, κακουργηματική παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση με οικονομικό αντικείμενο άνω των 120.000 ευρώ και υπεξαγωγή εγγράφων».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

