Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: «Δεν τη χάρηκα τη χρονιά που έκατσα σπίτι, τη φανταζόμουν αλλιώς»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Μετά από πέντε χρόνια, οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό και η κουβέντα τους είχε αποκαλύψεις, καθώς η παρουσιάστρια βρέθηκε σε ρόλο συνεντευξιαζόμενης απέναντι στην ηθοποιό.

«Πώς σου φάνηκε που έκατσες ένα χρόνο; Για μίλησέ μου. Σε σκεφτόμουν κι έλεγα “είναι τρελή και ξαναγυρίζει;”», ρώτησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου την Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτός ο χρόνος, επειδή δεν ήταν ένας κανονικός χρόνος, δεν ήταν μία χρονιά όπως όλες τις άλλες που θα μπορούσαμε ίσως να τη ζήσουμε λίγο διαφορετικά -δεν ήταν μια ωραία χρονιά, ήταν μια ζόρικη χρονιά για όλους μας και με γεγονότα που και στο σπίτι σου που ήσουν πάλι σε αναστάτωναν. Άρα ήταν μια ταραγμένη χρονιά. Ψυχολογικά. Το βλέπουμε και φέτος» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη με εξομολογητική διάθεση.

«Δεν την χάρηκα αυτή τη χρονιά. Αλλιώς την φανταζόμουν. Όταν για πολλές δεκαετίες κάνεις έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και λες εδώ θα σπάσουμε το πρόγραμμα. Και δεν το σπας… Παρά κάθεσαι μέσα στο σπίτι σου εκεί. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα είναι τα παιδιά γιατί κι αυτά δεν είχαν σχολείο. Ήταν η πρώτη φορά που κάτσαμε όλοι τόσο πολύ μαζί σε ένα σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να είναι και λίγο ζόρικο. Εμείς καλά τα πήγαμε. Όλα καλά. Στο κομμάτι του αν μου έλειψε η δουλειά, μου έλειψε η επαφή, αυτό που είχα μάθει να έχω. Από δουλειά είμαι χορτασμένη», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, αν της πρότειναν ένα τηλεπαιχνίδι για το τηλεοπτικό της come back δεν θα επέστρεφε, γιατί δε θα είχε επαφή με τον κόσμο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164