Η Ελένη Μενεγάκη για συνέντευξη Κασσελάκη στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Στην αρχή δε μπορούσα να καταλάβω αν είναι όντως στο σπίτι»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Νίκο Ευαγγελάτο και την ξενάγηση που του έκανε στο σπίτι του, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής 12/4 μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι στην αρχή, βλέποντας την εικόνα χωρίς ήχο, δεν μπορούσε να καταλάβει αν πρόκειται για αποτέλεσμα γραφικών, ή αν όντως ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον Στέφανο Κασσελάκη βρίσκοντας στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην αρχή δεν κατάλαβα, έβλεπα την εικόνα με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον Στέφανο Κασσελάκη, και αναρωτιόμουν αν το έχουν φτιάξει ή έχουν πάει όντως στο σπίτι. Και λέω στην Ελένη (Γελαλή, αρχισυντάκτρια εκπομπής), “άσε λίγο τις δουλειές, κάτσε να ανοίξω να δω τι γίνεται εδώ”» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Τον έβλεπα με πολλή άνεση. Έβλεπα έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος τους τελευταίους μήνες, δίπλα σε έναν πολύ έμπειρο δημοσιογράφο, τον Νίκο Ευαγγελάτο, όχι μόνο σε απλές καταστάσεις αλλά και πολύ πιο δύσκολες, να στέκεται με μεγάλη άνεση» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Μετά την προβολή του βίντεο με απόσπασμα της συνέντευξης η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Αν κατάλαβα καλά, είπε ότι ήθελε να έχει ένα σπίτι στην Ελλάδα γιατί ήθελε να μείνει εδώ… Εντάξει, το “κεραμίδι” είναι αυτό που λέμε οι Έλληνες… Ρε παιδιά, μήπως έτσι γίνονται τα πράγματα στο εξωτερικό κι εμείς έχουμε μείνει πίσω στα δικά μας;… Σε άλλους πολιτικούς αρχηγούς είχαν προτείνει να πάνε στο σπίτι ή τώρα έγινε;»

Read More

And More