Η Ελισάβετ Μουτάφη περιγράφει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη τα συμπτώματα της υπερκόπωσης! video

Η Ελισάβετ Μουτάφη περιγράφει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη τα συμπτώματα της υπερκόπωσης! video | tlife.gr

Συχνά ακούμε: «είμαι μονίμως κουρασμένος και δεν ξέρω γιατί». Επίσης, αρκετοί από εμάς ξυπνάμε με πολύ χαμηλή ενέργεια.
Τις λεπτές γραμμές που διαφοροποιούν την κόπωση από την υπερκόπωση, αλλά και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης καθώς και τις αιτίες – σωματικές αλλά και ψυχολογικές – που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτές αναλύει  η εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής», το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, είναι η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη η οποία διηγείται πώς έφθασε στην υπερκόπωση αλλά και πώς άλλαξε τον τρόπο ζωής της προκειμένου ο οργανισμός της να μην «χτυπήσει» ξανά κόκκινο.

View this post on Instagram

Έλλειψη συγκέντρωσης, θολούρα, αίσθηση μόνιμης κόπωσης;Μήπως γι αυτά τα συμπτώματα δεν είναι υπευθυνος απλώς ο τρόπος ζωής αλλά η πεσμένη άμυνα μας και η υπερκόπωση. Ψυχολογική και σωματική. Γι αυτά μιλάμε αυτό το Σάββατο με την @elisavet_moutafi_official Ελισάβετ Μουτάφη και αναζητούμε λύσεις από τους ειδικούς στον @odigoskaliszois του @alphatv. Επίσης ο @mihalis_kefalogiannis συζητά για την απιστία αν πρέπει να την αποκαλύπτουμε και πως να την διαχειριζόμαστε αλλά και το κρυφό αλάτι που υπάρχει στο σύνολο σχεδόν τον τροφών που καταναλώνουμε.

A post shared by ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΛΗΣ ΖΩΗΣ official (@odigoskaliszois) on

Ένα ακόμα ενδιαφέρον θέμα με το οποίο ασχολείται η εκπομπή είναι η απιστία. Πώς θα την αναγνωρίσουμε και πώς πρέπει να αντιδράσουμε;
Τέλος, σε ποια τρόφιμα και γλυκά παρασκευάσματα «κρύβεται» το αλάτι και πόσο τελικά χρειαζόμαστε το αγελαδινό γάλα;

READ more