Πρεμιέρα έκανε η Έλλη Κοκκίνου το βράδυ της Κυριακής 5 Οκτωβρίου με την εκπομπή «Don’t Forget The Lyrics», μέσα από τη συχνότητα του ANT1.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η τραγουδίστρια στη έναρξη της εκπομπής, αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές, είπε: «Καλησπέρα σας! Καλώς ήρθατε στο πιο μουσικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, καλωσήρθατε στο Don’t forget the lyrics. Εδώ δεν έχει καμία σημασία να έχεις πολύ καλή φωνή, σημασία έχει μόνο να θυμηθείς τον στίχο. Κι αν τα καταφέρεις, μπορείς και να κερδίσεις μέχρι και 15.000 ευρώ».
«Σε κάθε επεισόδιο θα έχουμε δύο μουσικές μονομαχίες και δύο μουσικές. Ένας όμως θα είναι αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει και να φτάσει στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας τις 15.000 ευρώ», συμπλήρωσε η Έλλη Κοκκίνου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ