Η Έλντα Πανοπούλου ξεσπά: “Στην ασέλγεια δεν βάζω αστερίσκο, αν ασελγείς πρέπει να απομακρύνεσαι από τη δουλειά μας”

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Έλντα Πανοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της, μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, τις δυσκολίες της υποκριτικής, ενώ αναφέρθηκε και στο σοβαρό θέμα των καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου.

“Η δουλειά μας χρειάζεται αυταπάρνηση. Δεν μπορείς να έχεις σε πρώτο πλάνο τον εαυτό σου γιατί αν το κάνεις αυτό δεν μπορείς να συνυπάρξεις πάνω στη σκηνή ούτε με τον εαυτό σου. Ξεκινάμε γιατί επιθυμούμε να γίνουμε διάσημοι και γνωστοί, είμαστε όλοι ανασφαλείς σε αυτή τη δουλειά, γιατί θέλουμε να μας αγαπάνε. Η δουλειά μας είναι η παρηγορία όχι η αναγνώριση”, ανέφερε αρχικά η Έλντα Πανοπούλου.

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός έκανε τη δική της τοποθέτηση για το θέμα των καταγγελιών: “Όσοι βγήκαμε πρώτη φορά στο θέατρο αντιμετωπίσαμε κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν έχω κανέναν αστερίσκο σε ότι αφορά στην ασέλγεια. Στην ασέλγεια δεν βάζω αστερίσκο. Εάν συλληφθείς και ασελγείς, ακόμα και με τα μάτια, για εμένα πρέπει να απομακρύνεσαι από τη δουλειά μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί το φλερτ, ο έρωτας, η επιθυμία”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More