Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για τον Αντώνη Σρόιτερ!

Μπορεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να έχει επιστρέψει εδώ κι αρκετό καιρό, όμως, το ίδιο δεν έχει συμβεί σε ότι έχει να κάνει και με τη παρουσία του στη βραδινή ζώνη του Alpha.

Ο Αντώνης Σρόιτερ μπορεί να επέστρεψε κάθε βράδυ στο πόστο του, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Κάντζας, όμως, ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας με την “Αυτοψία”. Η εβδομαδιαία δημοσιογραφική εκπομπή του Alpha συνεχίζεται για ακόμα μία σεζόν και μάλιστα κάνει πρεμιέρα τη Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.

Με αφορμή ,λοιπόν, την πρεμιέρα της “Αυτοψίας”, ο Alpha έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

“…Ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει ΑΥΤΟΨΙΑ,  με την κάμερα της εκπομπής, εκεί που γεννιέται η είδηση.

Πρόσωπα που συζητήθηκαν. Υποθέσεις που προκάλεσαν αίσθηση. Έρευνα σε βάθος,  αποκλειστικά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις, για όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας.

Αυτά είναι, και φέτος, τα βασικά συστατικά της ενημερωτικής εκπομπής του Alpha.

Στην πηγή των γεγονότων, ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά τους πρωταγωνιστές και με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις φωτίζει όλες τις σκοτεινές πτυχές τους. Τα αίτια, τα κίνητρα, τις συνέπειες, τις αντιδράσεις.

Πρόσωπα που βρέθηκαν στην καρδιά της επικαιρότητας σπάνε τη σιωπή τους και παρουσιάζουν τη δική τους αλήθεια. Στοιχεία και άγνωστες πλευρές πολύκροτων υποθέσεων αποκαλύπτονται, για πρώτη φορά.

Θέματα κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ιστορίες που έχουν κάτι σημαντικό να μας δείξουν, γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία και σημάδεψαν τη σύγχρονη Ιστορία.

«Αυτοψία»: Πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, στις 00:10…”

 

 

 

Read More

And More