Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Δούκα - Τι αλλάζει στο «Thrive»;

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Δούκα – Τι αλλάζει στο «Thrive»; | tlife.gr

«Thrive», η εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα συνεχίζει δριμύτερη στον ΑΝΤ1 και τη νέα σεζόν.

Κάθε Κυριακή στις 12:00 (αντί στις 9:00 που προβαλλόταν την προηγούμενη σεζόν) γυναίκες και άνδρες που έχουν ξεχωρίσει με την επαγγελματική τους πορεία συνομιλούν με την Ζέτα Δούκα, για να μοιραστούν μυστικά και συμβουλές, για μία προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.

Αυτή την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια συνομιλεί με τη Ζέτα Δούκα για τη ζωή της. Αναφέρεται στις σπουδές της στον χορό και τη μετάβασή της στην υποκριτική ενώ, μιλάει και για τη σχέση της με την κόρη της, Αφροδίτη. Επίσης, εξομολογείται τον ρόλο που έχει η θρησκεία στη ζωή της και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία. «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία αλλά όχι για μεγάλα διαστήματα. Στα 30 μου έπαθα σοκ γιατί είχα την Αφροδίτη και είχα χωρίσει. Ήταν μεγάλη ανατροπή για μένα και ήθελα να σιγουρευτώ ότι έχω πάρει τις σωστές αποφάσεις», εξηγεί.

Στη συνέχεια, ο σεφ Κυριάκος Μελάς μιλά στην εκπομπή Thrive για τη σχολή μαγειρικής για παιδιά που ίδρυσε πρώτος στην Ευρώπη, την «Kids Cooking Club» τονίζοντας ότι «αισθάνθηκα την ανάγκη να μετατρέψω το “μαγειρεύειν” σε “τρέφειν”. Ήθελα μία κουζίνα η οποία θα είναι ευεργετική, θα είναι ξεκούραστη και νόστιμη».

Τέλος, και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για το πώς μπορούμε να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τον χρόνο μας.

READ more