Η Επιστροφή: Το TLIFE στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 – Ο Νικήτας “τσακώνει” Αθηνά και Στέφανο [pics]

Αμείωτο κρατούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά κοινωνικού μυστηρίου του ΑΝΤ1Η Επιστροφή“, που προβάλλεται καθημερινά, στις 20:45. Τα επεισόδια είναι συναρπαστικά, με σειρά ανατροπών στην υπόθεση, η πλοκή της οποίας, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερμηνείες, έχουν μαγνητίσει τους τηλεθεατές.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Η Βίκυ έντρομη προσπαθεί να μάθει από την Άννα τι δουλειά έχει το δηλητήριο μέσα στο δωμάτιο της. Η Άννα όμως αρνείται οποιαδήποτε σχέση! Κατηγορεί τη μητέρα της ότι προσπαθεί να την παγιδεύσει και σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι. Ο Χάρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την καινούργια πραγματικότητα. Στο πλευρό του οι γονείς του, ο Ορέστης και η Έλενα, βάζουν στην άκρη τις διαφωνίες τους και ενώνονται για να στηρίξουν το παιδί τους. Ο Πέτρος παρόλο που τα στοιχεία που έχει εναντίον της Άννας προκύπτουν από παράνομο υλικό παρακολούθησης αποφασίζει να μιλήσει στον Γιάνναρη. Όμως η Άννα είναι εξαφανισμένη!… Στο μεταξύ ο Ζερβός αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αθήνα το μεγάλο του μυστικό σε σχέση με την αδερφή της…

Το TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα και εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό. Στα στιγμιότυπα που ακολουθούν θα δεις καρέ-καρέ τη σκηνή μιας ακόμα μυστικής συνάντησης της Αθηνάς (Αγγελική Δαλιάνη) με τον σύντροφό και συνεργό της, Στέφανο (Θεοχάρη Ιωαννίδη),  η οποία αυτή τη φορά δεν θα έχει αίσια έκβαση, αφού ο Νικήτας (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) θα τους “τσακώσει” να μιλούν στη μέση του δρόμου και νέες υποψίες για τη φύση της σχέσης τους θα μπουν στο μυαλό του.

Η συναρπαστική συνέχεια επί της οθόνης!

Read More

And More