Η Ευαγγγελία Μουμούρη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 μιλώντας για την πορεία της, τον σύντροφό της και τον ρόλο της στο «Ριφιφί» του Σωτήρη Τσαφούλια.
Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε όσα συνέβησαν την ημέρα που εκείνη και ο σύντροφός της, είχαν προγραμματίσει να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είχαμε πει με τον σύντροφό μου να πάμε να κάνουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης. Και μου είπε ο Αλέξανδρος οτι πάει στο ΚΕΠ να βγάλει μια βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης και περίμενα στο σπίτι. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι στα χαρτιά φαίνεται ακόμα παντρεμένος», ανέφερε η Ευαγγελία Μουμούρη.
Όπως ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός, άλλαξε το πρόγραμμά της, ξεκινώντας για να πάει στο κολυμβητήριο.
«Είχε έναν γάμο πριν από τον οποίο είχε χωρίσει. Φόρεσα το μαγιό για να πάω στο κολυμβητήριο. Αφού δεν θα παντρευτώ λέω, μη χάσω και το κολυμβητήριο φόρεσα πάνω μου τη γούνα. Λίγο πριν βγω με την τσάντα για το κολυμβητήριο, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: λάθος ήταν, πάμε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Και πήγα και υπέγραψα, δεν έχω καμία φωτογραφία», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.