Η Ευαγγελία Πλατανιώτη για τον σύντροφό της: «Έχει κάνει πάρα πολλή υπομονή, κάποιες φορές είναι στα όρια»

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η «χρυσή» πρωταθλήτρια κολύμβησης παραχώρησε μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την επιστροφή της από την Ντόχα και την διπλή της επιτυχία, η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε για την στιγμή που αντιλήφθηκε πως βρέθηκε πρώτη στους πίνακες της κατάταξης λαμβάνοντας το χρυσό μετάλλιο.

«Ανυπομονούσα να έρθει ο αγώνας. Σίγουρα υπήρξε απίστευτο άγχος που καλείσαι να διαχειριστείς. Αυτό που σκεφτόμουν όμως είναι ότι έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και έλεγα ότι “το έχω, είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου”. Όταν είδα στον πίνακα ότι ήμουν πρώτη ξέσπασα σε κλάματα», είπε η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον άνθρωπο με τον οποίο συζούν κάτω από την ίδια στέγη: «Ο σύντροφός μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησα.

Ήταν ποδοσφαιριστής, τώρα έχει σταματήσει. Το πίστευε και το ήθελε πάρα πολύ και αυτός. Συζούμε. Έχει κάνει πάρα πολλή υπομονή. Κάποιες φορές είναι στα όρια αλλά όταν βλέπει το αποτέλεσμα αισθάνομαι ότι και αυτός έχει τα ίδια συναισθήματα με μένα» ανέφερε η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Read More

And More