Η Φάρμα: Η Σοφία Παυλίδου σόκαρε τους πάντες με την ανακοίνωσή της

Μια δυσφορία που ένιωσε η Σοφία Παυλίδου κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Φάρμα, την έκανε να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Όταν πήγε ο Σάκης Τανιμανίδης να βρει τους παίκτες και να μάθει τον δεύτερο μονομάχο, η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, για να βρεθεί κοντά στα παιδιά της.

“Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι για μένα τελειώνει εδώ το ταξίδι της Φάρμας” ανέφερε η Σοφία Παυλίδου, ξαφνιάζοντας τους συμπαίκτες της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα λόγια της.

“Πέρασα πολύ ωραία. Αποχωρώ από το παιχνίδι σήμερα. Δεν θέλω να το σκεφτώ παραπάνω. Νιώθω ανεύθυνη να παραμείνω, γιατί έχω μια οικογένεια έξω από το παιχνίδι. Δεν θέλω να έχω στο νου μου ότι μπορεί να σταματήσει να είναι διασκεδαστικό. Από τη στιγμή που σταματάει να είναι διασκεδαστικό, θέλω να αποχωρήσω. Δεν είναι βεβιασμένη απόφαση. Θέλω να είμαι εδώ και να είμαι χαρούμενη. Έχω συγκινηθεί γιατί έχουμε έρθει όλοι κοντά εδώ. Από την άλλη έχω μια πολύ όμορφη ζωή έξω και δεν θέλω να ρισκάρω κάτι, θα ήταν ανευθυνότητα απέναντι στα παιδιά μου… Φυσικά τα παιδιά μου παίζουν ρόλο” εξομολογήθηκε συγκινημένη η ηθοποιός.

 

Η απόφαση της Σοφίας στεναχώρησε όλους τους συμπαίκτες της.

Read More

And More