Η Φάρμα: Κατάφεραν να ζήσουν ως αγρότες και αναδείχθηκαν νικητές

Μεγάλο νικητής της Φάρμας αναδείχθηκε ο Νεόφυτος Ηλία, βάζοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 100.000 ευρώ, που ήταν το χρηματικό έπαθλο.

Ο Κύπριος παίκτης είχε αποχωρήσει στα μισά της «Φάρμας» από μονομαχία και επέστρεψε στα τελευταία επεισόδια καταφέρνοντας να στεφθεί νικητής. Ο άλλοτε φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,  που κατέληξε να ζει στη Μεγάλη Βρετανία, δεν είχε φανταστεί ότι μπαίνοντας στη «Φάρμα» θα έφευγε με το μεγάλο έπαθλο.

Ο ίδιος είχε πει πως αν κέρδιζε, θα ήθελε να κάνει ένα ταξίδι διάρκειας δύο ετών για να βρεθεί σε όλα τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής και έτσι τώρα, κορονοϊού επιτρέποντος, θα μπορέσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Με αφορμή το φινάλε του ριάλιτι και την ανάδειξη του νικητή, θυμόμαστε όλους τους παίκτες που κατάφεραν να βγουν νικητές τις προηγούμενες σεζόν στη Φάρμα.

Η Φάρμα είναι ένα απαιτητικό reality στο οποίο οι παίκτες καλούνται να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της αγροτικής ζωής. Εν αναμονή της ανακοίνωσης του φετινού μεγάλου νικητή της Φάρμας κάνουμε μια αναδρομή στους προηγούμενους κύκλους του αγροτικού reality και θυμόμαστε τους νικητές.

Η Φάρμα προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση πριν από 20 χρόνια, το 2002 στο Mega Channel με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Νικήτρια του πρώτου κύκλου του reality περιπέτειας ήταν η Ειρήνη Πιπιτσούλη, η οποία κέρδισε 150.000 ευρώ.

Θέμα συζήτησης εκείνη την εποχή είχε γίνει το ειδύλλιο ανάμεσα στην Ειρήνη Πιπιτσούλη και τον συμπαίκτη της Αλέξη Αρβανιτίδη.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Ειρήνη Πιπιτσούλη προτίμησε να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να επιστρέψει στην ζωή που έκανε πριν τη Φάρμα. Η Ειρήνη τότε ήταν ναυαγοσώστρια, ενώ πλέον είναι δύτρια και συνεχίζει να ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη που είναι το υγρό στοιχείο. Παράλληλα είναι λάτρης των extreme sports και γι’ αυτό έχει και ένα καλογυμνασμένο σώμα.

Δες ένα video από τον πρώτο κύκλο της Φάρμας στο Mega που ανέβασε ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού Γιάννης Μασσαλάς.

 

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, η Φάρμα επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Μάρτιο του 2021 στον ANT1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Έτσι πέρσι 14 υποψήφιοι αγρότες δοκίμασαν τις δυνατότητές τους και ξεπέρασαν τα όρια τους με στόχο να κερδίσουν τον τίτλο του “Αγρότη της χρονιάς” και το διπλό έπαθλο των 50.000 ευρώ και ενός αυτοκινήτου αξίας 25.000 ευρώ. Οι παίκτες κλήθηκαν όχι μόνο να ακολουθήσουν αγροτική ζωή αλλά παράλληλα δοκιμάστηκαν και σε απαιτητικά αγωνίσματα.

Νικητής της Φάρμας για το 2021 αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας. Το γνωστό μοντέλο ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της Φάρμας, ενώ κατά τη διάρκεια του reality δεν συμμετείχε σε κόντρες και καβγάδες με τους συμπαίκτες του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grekas Kostas (@grekas_kostas)

 

Ο Κώστας Γκρέκας είναι 46 ετών και εκτός από το μόντελινγκ έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική. Όταν ήταν 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και σε σύντομο χρονικό διάστημα συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, περπάτησε σε μεγάλες πασαρέλες και φωτογραφήθηκε για γνωστά περιοδικά μόδας. Εκτός από την ενασχόλησή του με το μόντελιγνκ, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και μέσα από τη συμμετοχή του σε επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση. Το 1999 συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex», το 2008 στο «Αυστηρώς Κατάλληλο» αλλά και στη δημοφιλή σειρά του Mega “Singles”.

Επίσης ο Κώστας Γκρέκας είχε βάλει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές στον Δήμο Καρδίτσας ενώ το 2018 έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας Νεφέλη Καλλιθήρου και προστέθηκε στο δυναμικό της.

Ο δεύτερος κύκλος της Φάρμας στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο 2021. Οι 18 παίκτες έζησαν μια ιδιαίτερη εμπειρία δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους στην αγροτική ζωή ενώ παράλληλα δοκιμάστηκαν σε απαιτητικά αγωνίσματα.

Πλέον μετά από τέσσερις μήνες ανυπομονούμε να μάθουμε ποιος θα είναι ο φετινός νικητής της Φάρμας που θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Read More

And More