Η Φάρμα: Ο διάλογος Ψωμιάδη – Γαρδέλη προκάλεσε… ταραχή – «Είμαι παιδί μεταναστών και ειπώθηκαν κάποια πράγματα»

Η Φάρμα: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν να μην ανοίξουν την κουβέντα για το μεταναστευτικό. «Λύγισε» η Αναστασία Γκεργκελεζίου.

Μπορεί οι συμμετέχοντες της Φάρμας να μετρούν λίγα μόλις 24ωρα στο ριάλιτι του ANT1, οι κλίκες και οι διαφωνίες έχουν γίνει αντιληπτές από την πρώτη στιγμή.

Η Φάρμα – Ο διάλογος που προκάλεσε… ταραχή

Στο νέο επεισόδιο ο Σταμάτης Γαρδέλης με αφορμή την κουβέντα του με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη αναφέρθηκε σε δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου- «Ο Απόστολος Γκλέτσος γύρισε και είπε: “Το δημογραφικό πρόβλημα θα το λύσουμε με τους μετανάστες. Αυτοί θα είναι οι Έλληνες”. Αποστόλη μου, οι Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζουν εδώ, οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες από εδώ. Που χρόνια και χρόνια τώρα μιλούν την ίδια γλώσσα, από την αρχαία Ελληνική», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη βρέθηκε δίπλα τους και η Αναστασία Γκεργκελεζίου η οποία είναι παιδί μεταναστών.

«Έτυχε να είμαι στο σαλόνι εκείνη τη στιγμή. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα για τους μετανάστες και για το  τι θέση έχουν σε μια κοινωνία όταν έρχονται σε μια ξένη χώρα. Χτύπησαν μια πιο ευαίσθητη χορδή μου γιατί οι γονείς μου κι εγώ είμαστε μετανάστες», είπε στην κάμερα η Αναστασία Γκεργκελεζίου.

Read More

And More