Η Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε πρεμιέρα στον ANT1 – Οι νέοι παίκτες και οι αλλαγές στο ριάλιτι

Πρεμιέρα για τη Φάρμα 2 του ANT1. Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στο πόστο του, παρουσιάζοντας τους φετινούς συμμετέχοντες που καλούνται να συμβιώσουν στη Φάρμα.

Και φέτος, όπως και πέρυσι ο ANT1 επέλεξε ένα «πάντρεμα» παικτών ανάμεσα σε celebrities αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

«Το έπαθλο φέτος είναι μεγαλύτερο και φτάνει τις 100.000 ευρώ. Οι 18 συμμετέχοντες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις συνήθειες τους και τις ανέσεις της καθημερινότητάς τους. Επιστροφή στην παράδοση, επιστροφή στην στις ρίζες», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στην έναρξη της Φάρμας.

Η Φάρμα – Δες αναλυτικά τη λίστα με τους συμμετέχοντες

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου.

ΑΝΔΡΕΣ 

Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μέσα στο αγρόκτημα, οι 18 παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να φροντίζουν και να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο.

Η Φάρμα 2 μόλις ξεκίνησε!

Read More

And More