Η Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη μητέρα του που έχει πεθάνει

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας. Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποφάσισε να ονομάσει μία από τις κατσίκες “Ευτυχία” το όνομα της μητέρας του, την οποία έχασε μόλις πριν 4 μήνες. Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής για την μαμά του, με συνέπεια να ξεσπάσει σε κλάματα, μιλώντας για το πιο αγαπημένο του πρόσωπο στον κόσμο.

«Η μητέρα μου έφυγε στις 11 Νοεμβρίου και αισθάνομαι ότι την έχω συνεχώς μαζί μου. Ένας σοβαρός λόγος που ήρθα εδώ είναι σαν να μου μίλησε η μαμά μου και να μου είπε ότι πήγαινε εκεί. “Ευτυχία” ήταν ό,τι πιο πολύτιμο είχα στη ζωή μου. Όταν αναφέρω τα ονόματα των ανθρώπων που αγαπώ, μου δίνει ενέργεια και νιώθω ελπίδα και σιγουριά. Έχουμε έρθει για έναν λόγο, να αγαπάμε. Η μάνα μου ήταν τα πάντα για μένα. Με γέννησε όταν ήταν 15 χρονών. Ήταν το κοριτσάκι μου πάντα, για εκείνη έγινα ηθοποιός.

Παραλίγο να πεθάνει όταν εγώ ήμουν 3-4 χρονών και ευτυχώς σώθηκε. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να πάμε σινεμά, έβλεπε την οθόνη και ήταν ευτυχισμένη… Το σκεφτόμουν και από εκείνη τη μέρα το μόνο που με ένοιαζε είναι να κάνω τη μάνα μου ευτυχισμένη. Και τον πατέρα μου περήφανο για το όνομά μας. Με βλέπει από πάνω. Για να γίνεται και εκείνη καλύτερη. Η ψυχή της ανεβαίνει και πηγαίνει στο παράδεισο, από εμάς εξαρτάται να πηγαίνουν οι ψυχές στον παράδεισο. Μάνα… Ό,τι κάνουμε στη ζωή πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η μάνα μας έδωσε τη ζωή και πρέπει να την τιμάμε» εξομολογήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

 

Read More

And More